Delta Titanium 2.5-10x56 céltávcső

A termék forgalmazása megszünt!

A Delta Titanium 2.5-10x56 céltávcsövet olyan vadászoknak ajánljuk, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni sem az optikai, sem a mechanikai minőség terén. A széles tartományban változtatható nagyítás cserkelésre és lesvadászatra egyaránt alkalmassá teszi.

A japán gyártmányú fegyvertávcső optikai teljesítménye tiszteletet parancsoló: a precízen megmunkált akromatikus optikai elemek valamennyi felülete többszörös tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott, így a fényáteresztés egészen kiváló, a teljes optikai rendszerben 90% felett van. Hozzávéve ehhez a kiugróan magas szürkületi értéket, elmondhatjuk, hogy a Titanium sorozat modelljei még sötétben sem hagyják cserben gazdájukat. A belső párásodástól nitrogén gáz töltés védi.

Az egyetlen öntvényből készült 30mm átmérőjű tubus alumínium, réz és acél erős ötvözete, amely még a nagyobb kalibereket is elbírja. Lőállósága 6500 J. A kellő szorosságú variábelezhetőségének köszönhetően a céltávcső parallaxis-állítása versenytársaihoz képest kimagasló: 7.5mm/100 m. A német 4A típusú szálkereszt fényereje változtatható, így a megvilágítást a környezeti fényviszonyokhoz állíthatjuk. További egyedülálló tulajdonsága, hogy más gyártók modelljeitől eltérően a megvilágítópont mérete variábelezéskor nem növekszik, 100-en 1 cm marad a teljes nagyítástartományban.

Erre a kiváló céltávcsőre 10 éves garanciát nyújt a gyártó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.