H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Delta Titanium 12x56 ROH binokulár

Delta Titanium 12x56 ROH binokulár
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
161 300 Ft
Készlethiány

Túl nagynak és nehéznek találja a hagyományos porro-prizmás Delta Titanium távcsöveket? A Delta Titanium 12x56 ROH tetőélprizmás binokulárja megoldást jelent erre a problémára! A Titanium ROH távcsövek legnagyobb előnye a kompakt méret és kis súly. A gyártó csak a méretből és a súlyból faragott le, a minőségből nem!

A Delta Titanium 12x56 ROH-t középkorú és idősebb vadászok, mezőőrök számára ajánljuk, mivel számukra ez a modell is kimagasló fényerőt biztosít. (Középkorban a pupilla maximális mérete 6 mm-nél nem nagyobb, és az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken. Így a távcső 4.6 mm-es kilépő pupillájából "minden" fény bejut a szemünkbe.) 

Mi emeli ki a "tömegből" a Delta Titanium távcsövet? 93%-os fényhasznosító képessége kimagasló fényerőt biztosít, köszönhetően a rendkívül hatékony bevonatoknak. A ROH távcsövek szürkületi teljesítménye semmit sem változott a porro-prizmás modellekéhez képest: alacsony fényviszonyok mellett is nagyon jól teljesítenek. A nitrogén töltésnek köszönhetően a binokulár vízálló, így még nedves körülmények között is különösen strapabíró. A távcső stabil és kényelmes fogását a külső gumiborítás biztosítja. A 12x56-os ROH binokulár látómezeje 1000 méteren 88 méter.

A binokulár fontos jellemzője, hogy nagy pupillatávolságának köszönhetően szemüvegesek is kényelmesen használhatják - anélkül, hogy a szemüveget le kellene venniük. Egy vászon hordtáska illetve a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 12 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 960 g
Méret (MxSz): 170 x 140 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Multicoated 
Fázisbevonat:
Látómező: 5 °
Látómező: 88 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.8 m
Betekintési távolság: - mm
Szemtávolság: 59-73 mm
Kilépő pupilla: 4.6 mm
Relatív fényesség index: 22 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.