H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Delta Sailor 7x50 hajós távcső

Delta Sailor 7x50 hajós távcső
nagylátószögű, csúszásmentes, úszik a vízen
 (7)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
56 800 Ft
Készleten

Amint a neve is mutatja a Delta Sailor 7x50 hajós távcsövet a hajózás, a vitorlázás és általában a vízi sportok szerelmesei részére fejlesztették ki, szinte a tökéletességig fokozva az eszköz teljesítményét.

A binokulár kompakt felépítésű, 50 mm-es lencséje pedig bőven elég fényt gyűjt össze ahhoz, hogy a 7x-esre nagyított kép ragyogóan világos, fényes legyen. Az eszköz jól kézre áll, a biztos fogás érdekében csúszásmentes borítást kapott. Ha mégis vízbe ejtenénk, csak arra kell ügyelnünk, hogy a sodrás vagy az áramlatok el ne vigyék tőlünk - elsüllyedése miatt felesleges aggódnunk, a távcső ugyanis úszik a vízen.

A teljesen vízhatlan felépítésű Delta Sailor 7x50 távcső "barátságban" van a vízzel, ám belsejébe semmilyen körülmények között nem engedi azt be. Bátran használhatjuk még a legextrémebb vízi sportok közepette is, garantált az eszköz vízhatlansága, ahogyan a ködnek és a párának is ellenáll. 

A széles horizonton (tengeren, nagyobb tavak vízfelületein) széles látómező szükséges a tárgyak, más hajók észleléséhez, valamint a látóhatár könnyű átfésüléséhez. A masszív felépítésű Delta Sailor 7x50 hajós binokulár messzemenően megfelel ennek a kívánalomnak is: látómezeje nagy, 6.6 fok, a távcsővel 1000 m-en 116 méter széles látóteret "fogunk be".

A hajósok számára alap kellék az iránytű - ezt is megtalálhatjuk beépítve ebben a hajós távcsőben ráadásul megvilágítható. Szállemezére pluszban még osztásokat is gravíroztak, amit magasságmérőnek vagy távolságmérőnek is használhatunk. Az adatok és mértékek gyors átváltásában és a számolásban az egyik objektívre nyomtatott skála segít bennünket.

Tartozékait tekintve a Delta Sailor 7x50 hajós binokulár is hozza a Deltától megszokott minőséget és eleganciát. Bár a távcső maga is úszik a vízen, nyakpántja mégis elsüllyeszthetetlen. Mutatós hordtáskát biztosít hozzá a gyártó, objektívvédő kupakjai pedig a binokulár testéhez erősítettek, garantálva, hogy sosem veszítjük el őket. 

Az iránytű megvilágításához 2db LR43 típusú elemre van szükség (nem tartozék).

A termékre 2 év garanciát vállalunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (7)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 7 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 1100 g
Méret (MxSz): 185 x 193 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Multicoated 
Fázisbevonat:
Látómező: 6.6 °
Látómező: 116 m (1000 m-en)
Közelfókusz: - m
Betekintési távolság: 23 mm
Szemtávolság: 56-74 mm
Kilépő pupilla: 7.1 mm
Relatív fényesség index: 51 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.