Delta Sailor 7x50 hajós távcső

Delta Sailor 7x50 hajós távcső
nagylátószögű, csúszásmentes, úszik a vízen
2 év garancia | Értékelés:
4
39 900 Ft
Érdeklődjön
Kosárba 
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Amint a neve is mutatja a Delta Sailor 7x50 hajós távcsövet  a hajózás, a vitorlázás és általában a vízi sportok szerelmesei részére fejlesztették ki, szinte a tökéletességig fokozva az eszköz teljesítményét.

A binokulár kompakt felépítésű, 50 mm-es lencséje pedig bőven elég fényt gyűjt össze ahhoz, hogy a 7x-esre nagyított kép ragyogóan világos, fényes legyen. Az eszköz jól kézre áll, a biztos fogás érdekében csúszásmentes borítást kapott. Ha mégis vízbe ejtenénk, csak arra kell ügyelnünk, hogy a sodrás vagy az áramlatok el ne vigyék tőlünk - elsüllyedése miatt felesleges aggódnunk, a távcső ugyanis úszik a vízen.

A teljesen vízhatlan felépítésű Delta Sailor 7x50 távcső "barátságban" van a vízzel, ám belsejébe semmilyen körülmények között nem engedi azt be. Bátran használhatjuk még a legextrémebb vízi sportok közepette is, garantált az eszköz vízhatlansága, ahogyan a ködnek és a párának is ellenáll. 

A széles horizonton (tengeren, nagyobb tavak vízfelületein) széles látómező szükséges a tárgyak, más hajók észleléséhez, valamint a látóhatár könnyű átfésüléséhez.  A masszív felépítésű  Delta Sailor 7x50 hajós binokulár messzemenően megfelel ennek a kívánalomnak is: látómezeje nagy, 6.6 fok, a távcsővel  1000m-en 116 méter széles látóteret "fogunk be".

A hajósok számára alap kellék az iránytű - ezt is megtalálhatjuk beépítve ebben a hajós távcsőben ráadásul megvilágítható. Szállemezére pluszban még osztásokat is gravíroztak, amit magasságmérőnek vagy távolságmérőnek is használhatunk. Az adatok és mértékek  gyors átváltásában és a számolásban az egyik objektívre nyomtatott skála segít bennünket.

Tartozékait tekintve a  Delta Sailor 7x50 hajós binokulár is hozza a Deltától megszokott minőséget és eleganciát. Bár a távcső maga is úszik a vízen, nyakpántja mégis elsüllyeszthetetlen. Mutatós hordtáskát biztosít hozzá a gyártó, objektívvédő kupakjai pedig a binokulár testéhez erősítettek, garantálva, hogy sosem veszítjük el őket. 

A termékre 2 év garanciát vállalunk.

Alapadatok
Nagyítás: 7 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 1100 g
Méret (MxSz): 185 x 193 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Multicoated 
Látómező: 6.6 °
Látómező: 116 m (1000 m-en)
Közelfókusz: - m
Betekintési távolság: 23 mm
Szemtávolság: 56-74 mm
Kilépő pupilla: 7.1 mm
Relatív fényesség index: 51 
Szürkületi érték: 18.7 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.