H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Delta Extreme 15x70 ED binokulár

Delta Extreme 15x70 ED binokulár
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
208 000 Ft
Rendelésre

A Delta Extreme 15x70 ED binokulár ahogy neve is mutatja speciális helyet foglal el a binokulárok között. A vastag megerősített gumírozott alumínium öntvényházban prémium minőséget jelentő drága ED üveganyagból csiszolt lencsék szolgáltatják az egyedülállóan kontrasztos, szinihibamentes látványt. A Delta Extreme sorozatnál a lencserendszer minden eleme többszörös tükröződésmenetesítő réteget kapott, ami az ED lencseanyag és a nagyméretű prizmák révén 90%-os fényáteresztést szavatol.

A Delta Extreme 15x70 ED binokulár esetében a központi élességállítás helyett az oldalankénti élességállítást alkalmazták, ezáltal még tartósabb, víz és porállóbbá vált a távcső, ugyanakkor nem állítódik el az élesség olyan könnyen mint a központi élességállítással rendelkező binokulároknál. A gumírozott külső nem csak védi a távcsövet a sérülésektől,  hanem nagyon jó fogást is biztosít még mostoha időjárási körülmények között is. A binokulár nem hagy cserben -40 és +70°C között sem. A hatalmas 7.5°-os látómezejében még a széleken is kiváló képminőséget nyújt a binokulár akár szürkületi körülmények között is. Ezen tulajdonságai révén számos területen megállja Delta Extreme távcső család a helyét, kedvelik, a csillagászati, rendvédelmi, katonai, hajós és a  vadászati  területek képviselői is.

Hatalmas 70mm-es optikája rengeteg fényt gyűjt össze, így szürkületi használatra és csillagászati megfigyelésre egyaránt jó választás. Ngy nagyítása és komoly súlya miatt célszerű állványról használni.

A távcső mellé masszív és elegáns alumínium koffer, illetve lencsevédő sapkák valamint kényelmes nyakpánt és állványra rögzíthető L-adapter is jár.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 15 x
Objektív átmérő: 70 mm
Súly: 2550 g
Méret (MxSz): 20x228 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: FMC 
Fázisbevonat:
Látómező: 4.4 °
Látómező: 77 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Betekintési távolság: 28 mm
Szemtávolság: 54-73 mm
Kilépő pupilla: 4.7 mm
Relatív fényesség index: 33.07 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.