H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Delta Classic 3-12x42 céltávcső

Delta Classic 3-12x42 céltávcső világítóponttal (4A)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
83 400 Ft
Készlethiány

Sportlövészeknek és hobbivadászoknak ajánljuk a széles nagyítástartományt átfogó Delta Classic 3-12x42 céltávcsövet, amelyet a kitűnő minőségéhez képest igen kedvező ára jellemez.

Optikai teljesítménye árához mérten kiváló: kemény, kontrasztos, részletgazdag leképezés a teljes zoom tartományban. Valamennyi lencsefelületet többrétegű tükröződéscsökkentő bevonattal látta el a gyártó (fully multicoated), biztosítva ezzel a kiváló fényhasznosítást. A belső párásodás kivédésére a tubus nitrogén gázzal van feltöltve. A látómező közepét egy pont jelöli (ún. német 4A típusú szálkereszt), melynek fényereje 9 fokozatban állítható, így könnyedén kiválaszthatjuk a környezeti fényviszonyoknak megfelelő fényerőt. További kényelmi funkció, hogy minden fokozat között kikapcsolható a megvilágítás, azaz nem szükséges a teljes tartományon körbetekerni a kapcsolót. A Delta Classic céltávcső tubusa alumínium ötvözetből készült, átmérője 30 mm. A gyártó közepes kaliberekig (3000 J) szavatolja a lőállóságot.

Azok számára, akik elsősorban gyenge fényviszonyok közötti vadászatra vagy éjszaki használatra keresnek céltávcsövet, és meg tudják fizetni a prémium minőséget, a Delta Titanium sorozat céltávcsöveit ajánljuk, melyek látómezeje is nagyobb, mint a Classic modelleké. Ha azonban Ön nem tud olyan mélyen a zsebébe nyúlni, de mégis minőséget szeretne kapni a pénzéért, akkor a Delta Classic 3-12x42 céltávcsőben biztosan nem fog csalódni.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 42 mm
Nagyítás: 3-12 x
Betekintési távolság: 100 mm
Látómező: 6.5 - 1.6 °
Látómező: 114 - 28 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: 4A 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 590 g
Hossz: - mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték: 11.22 - 22.45 
Műkődési hőmérséklet:
Lőállóság: 3000 J
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.