Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Dali S246L hőkamera

A termék forgalmazása megszűnt!

A Dali S246L hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 640x480 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A Dali S246L hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően.

A 2x-es, 3x-os és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete, fehér és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhető a célpont. Mentési feladatok során hasznos lehet a beépített lézer pointer, amelynek bekapcsolásával mások is láthatják, hová néz a hőkamera. A Dali S246L hőkamerában a beépített wi-fi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható és rögzíthető.

A hőkamera beépített akkumulátorának segítségével több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Dali esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL formátumban rögzíthető.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Nagyítás (alap): 1, 2, 3, 4 x
Digitális zoom: 2, 3, 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCD 
Kijelző felbontása: 640 x 480 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 15.7 x 11.8 °
Érzékelési távolság: 1150 m
Működés időtartama: >5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 230 x 70 x 70 mm
Súly: 500 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.