Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Dali S240 hőkamera

Dali S240 hőkamera (19 mm)
19 mm-es objektív; 400 m-es észlelési távolság
1 év garancia
Értékelés:
1
349 900 Ft  329 900 Ft
1-3 napon belül
Dali S240 hőkamera (25 mm)
25 mm-es objektív; beépített wi-fi; 550 m-es észlelési távolság
1 év garancia
499 900 Ft
1-3 napon belül

A Dali S240 hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 640x480 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A Dali S240 hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, tapasztalatok szerint, akár 350 méteres észlelési távolsággal.

A 2x-es, 3x-os és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete, fehér és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhető a célpont. Mentési feladatok során hasznos lehet a beépített lézer pointer, amelynek bekapcsolásával mások is láthatják, hová néz a hőkamera. A Dali S240-25 hőkamerában a beépített wi-fi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható és rögzíthető.

A hőkamera beépített akkumulátorának segítségével több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Dali esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL formátumban rögzíthető.

Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: színes LCD 
Kijelző felbontása: 640 x 480 pixel
Nagyítás: 1, 2, 3, 4 x
Digitális zoom: 2, 3, 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): 21,7 x 16,4 °
Érzékelési távolság: 400; 550 m
Működés időtartama: >5 óra
Külső áramforrás:
Méretek: 180 x 70 x 70 mm
Súly: 500 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.