Csillagvarázs c. könyv

A termék forgalmazása megszünt!

Szeretné megkedveltetni gyermekével már egészen kicsi korában a csillagok világát? Kinyitná kisfia, kislánya, avagy unokája tekintetét a kozmoszra? Nagyobb gyermekeinek pedig már több tudást adna át játékos formában?

A legjobb, ha a meséken át viszi közel hozzájuk ezt az érdekes és titokzatos világot, amiben segítséget nyújt önnek Kerényi Lilla  Csillagvarázs című könyve.  A kötet a Csillagmesék című mesekönyv folytatása. Annyi többlettel, hogy a Csillagvarázs már a nagyobb gyermekek számára is tartalmaz történeteket, a mesék végén pedig egyfajta ismeretterjesztő rész segít megérteni a csillagászat elemi fogalmait.  

A könyv, akárcsak a "hagyományos" mesekönyvek, meséket tartalmaz, csak éppen csillagászati témájúakat, szám szerint nyolcat. Közülük négy szól a kisebbekhez, négy a nagyobb gyerekekhez. E történetek szereplői a csillagképek, az égitestek, amelyek megelevenednek a lapokon, és emberi tulajdonságokat vesznek fel. Gondolkodnak, beszélnek, vannak érzéseik is: vidámak, vagy éppen szomorúak. Az égitestek és a csillagképek közel jönnek - beszélgetnek velünk, szereplőivé válnak  mindennapi életünknek.

Mindkét könyv kedves és hasznos karácsonyi ajándék lehet gyermekeik, unokáik számára. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.