Csillagvarázs c. könyv

A termék forgalmazása megszünt!

Szeretné megkedveltetni gyermekével már egészen kicsi korában a csillagok világát? Kinyitná kisfia, kislánya, avagy unokája tekintetét a kozmoszra? Nagyobb gyermekeinek pedig már több tudást adna át játékos formában?

A legjobb, ha a meséken át viszi közel hozzájuk ezt az érdekes és titokzatos világot, amiben segítséget nyújt önnek Kerényi Lilla  Csillagvarázs című könyve.  A kötet a Csillagmesék című mesekönyv folytatása. Annyi többlettel, hogy a Csillagvarázs már a nagyobb gyermekek számára is tartalmaz történeteket, a mesék végén pedig egyfajta ismeretterjesztő rész segít megérteni a csillagászat elemi fogalmait.  

A könyv, akárcsak a "hagyományos" mesekönyvek, meséket tartalmaz, csak éppen csillagászati témájúakat, szám szerint nyolcat. Közülük négy szól a kisebbekhez, négy a nagyobb gyerekekhez. E történetek szereplői a csillagképek, az égitestek, amelyek megelevenednek a lapokon, és emberi tulajdonságokat vesznek fel. Gondolkodnak, beszélnek, vannak érzéseik is: vidámak, vagy éppen szomorúak. Az égitestek és a csillagképek közel jönnek - beszélgetnek velünk, szereplőivé válnak  mindennapi életünknek.

Mindkét könyv kedves és hasznos karácsonyi ajándék lehet gyermekeik, unokáik számára. 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.