Csillagmesék c. könyv

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Szeretné megkedveltetni gyermekével már egészen kicsi korában a csillagok világát? Kinyitná kisfia, kislánya, avagy unokája tekintetét a kozmoszra? A legjobb, ha a meséken át viszi közel hozzájuk ezt az érdekes és titokzatos világot, amiben hatalmas segítséget nyújt önnek Kerényi Lilla  Csillagmesék című könyve.   

A könyv, akárcsak a "hagyományos" mesekönyvek, meséket tartalmaz, csak éppen csillagászati témájúakat, szám szerint hetet. E történetek szereplői a csillagképek, az égitestek, amelyek megelevenednek a lapokon, és emberi tulajdonságokat vesznek fel. Gondolkodnak, beszélnek, vannak érzéseik is: vidámak, vagy éppen szomorúak.

S bár e mesék kitalált történetek, csírájában mégis közvetítenek csillagászati tudást a kis mesehallgatók felé, lévén mindegyik  elbeszélés tartalmaz  valamilyen csillagászati ismeretet is. Fontos megjegyezni, hogy a Csillagmesék történetei különböznek a csillagképekről és az égitestekről szóló klasszikus mitológiai történetektől, azokhoz egyáltalán nincs közük.

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.