Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron UpClose 20-60x60 spektiv (egyenes)

A termék forgalmazása megszűnt!

A Celestron UpClose 20-60x60 spektiv pillekönnyű súllyával remek ergonómiával és tág határok között állítható nagy nagyításával hívja fel magára a figyelmet.

Egyenes betekintésű, így különösen vadászoknak, sportlövészeknek vagy olyan felhasználóknak kényelmes akik szemmagasságból, lesről, autóból, ülő helyzetből használják. A 60 mm-es lencséjű távcsőben világos, részletes látvány tárul a felhasználó elé, valósághű színekkel.

A csomag impozáns alukofferrel érkezik, amelyen belül a spektíven kívül egy jól mozgatható asztali állvány és egy hordtáska is található. A Celestron UpClose 20-60x60 spektiv cseppálló kivitelben készül, kellemes tapintású gumi hatású bevonata biztos fogást nyújt, finoman járó élességállítója recézett, nagyon pontosan teszi a dolgát.

int szinte minden nagy nagyítású távcsövön a Celestron spektíven is szabvány állványmenetet találunk amellyel akár a tartozék asztali állványra akár más fótóállványra, autóablak állványra könnyűszerrel rögzíthető. 20-30x nagyítást valamilyen tereptárgyra letámasztva még kézből is meg lehet tartani különösebb remegés nélkül, ám ennél nagyobb nagyítás már feltétlen állványhasználatot igényel, hogy a látott kép nyugodt hatású maradhasson.

Vadászaton, lőtéren és más kültéri tevékenységnél tehát egy kicsit több mint fél kiló tömegű (0,652kg), kényelmesen használható nagy teljesítményű, ugyanakkor kedvező árú távcsövet testesít meg az egyenes betekintésű Celestron UpClose 20-60x60 spektiv.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 20-50 x
Látómező: 2.5-1.3 °
Látómező: 43 - 22 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 8.9 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 0.652 g
Hossz: 341 mm
Hordtáska: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.