H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Celestron TrailSeeker fotóállvány

Celestron TrailSeeker fotóállvány
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
49 900 Ft
Készleten

A Celestron TrailSeeker fotóállvány sokoldalú fotóállvány, nemcsak fényképezőgéppel, hanem spektívvel vagy binokulárral is használható vagy bármely 1/4"-os menettel rendelkező eszközzel mint például éjjellátókkal, hőkamerákkal. Különösen a közepes méretű (80 mm) átmérőjű spektívek számára ajánlott. 

A könnyű alumínium háromláb hossza egyenként állítható, sőt a lábak dőlésszöge is 3 fokozatban, egymástól függetlenül állíthatóak amire nehéz terepen igen csak szükség lehet. A háromláb négy szekciós, ezáltal nemcsak könnyű, de összecsukva is kevés helyet foglal el. A lábak vége gumiborítású ezáltal stabilabban tapad sima felületekhez is. A teljes állvány könnyen belefér a tartozék állványhordó táskájába, amely nemcsak véd, de a szállításban is segítségünkre van.

Az állványfej gyorscseretalpa szabvány fotómenettel rendelkezik, ezáltal spektívünket vagy egyéb eszközünket egy mozdulattal csatlakoztathatjuk a folyadékcsillapítású panoráma állványfejhez, amit vízszintes és függőleges síkban is mozgathatunk, sőt a mozgatás fékezését egyetlen állítógombbal tudjuk szabályozni, míg másik kezünkkel a mozgató karral tartjuk stabilan azt.

A Celestron TrailSeeker fotóállvány maximális magassága 179 cm, terhelhetősége 4 kg, saját tömege pedig  1,79 kg.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.