Celestron Trailseeker 80 spektív

A termék forgalmazása megszünt!

A Celestron Trailseeker 80 spektív kiváló választás mindazoknak, akik egy kiemelkedő minőségű távcsövet keresnek madármegfigyelésre, vadlesre, vagy egyszerűen csak szívesen gyönyörködnének a környező táj látványában.

Zoom okulárjával 20x-60x-os nagyításokat érhetünk el, a nagyítást fokozatmentesen változtathatjuk az okulár állítógyűrűjének elforgatásával.  Leginkább gyenge fényviszonyok és rossz látási körülmények között mutatkozik meg a közepes átmérőjű optika ereje és hatékonysága. A 8 cm-es frontlencséjű Celestron Trailseeker 80 spektívvel szürkületben és borult időben is könnyedén kivehetünk távoli célpontokat, és megfigyelhetünk azokon apróbb részleteket, mint például egy madár színes tollazatának részleteit.

A spektív 1.25" okulármenettel rendelkezik, így bármilyen okulárral használhatjuk. Az okulár cserélhető, ez meglehetősen nagy rugalmasságot jelent Önnek. Használhat kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb mezőt befogja, de akár 100x-os nagyítással is megfigyelheti pl. egy madár színes tollazatát. Élességállító gombja kétsebességes: a durva beállítás mellett egy finombeállítót is találunk, a maximális képélesség megtalálásához.

A Celestron Trailseeker 80 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. 80 mm-es objektívje a Celestron speciális XLT tükröződéscsökkentő bevonatának köszönhetően szép, világos és kontrasztos képet ad. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

A gumiborítás kényelmes és stabil fogást biztosít, a nitrogén gáz töltés pedig garantálja, hogy hirtelen hőmérséklet változások esetén sem lép fel párásodás az optikai elemek belső felületén.

Átmérő: 80 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 20 - 60 x
Látómező: 2 - 1 °
Látómező: 35 - 17 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 7.5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 1550 g
Hossz: 529 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.