Celestron Trailseeker 65 spektív

A termék forgalmazása megszünt!

A Celestron Trailseeker 65 spektív kiváló választás mindazoknak, akik egy kiemelkedő minőségű távcsövet keresnek madármegfigyelésre, vadlesre, vagy egyszerűen csak szívesen gyönyörködnének a környező táj látványában. Zoom okulárjával 16x-48x-os nagyításokat érhetünk el, ami bőven elég távoli célpontok vizsgálatára, és közelebbi célpontok részleteinek megfigyelésére. A nagyítást fokozatmentesen változtathatjuk az okulár állítógyűrűjének elforgatásával.

A spektív 1.25" okulármenettel rendelkezik, így bármilyen okulárral használhatjuk. Az okulár cserélhető, ez meglehetősen nagy rugalmasságot jelent. Használhatunk kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb mezőt befogja, de akár 100x-os nagyítással is megfigyelhetjük pl. egy madár színes tollazatát. Élességállító gombja kétsebességes: a durva beállítás mellett egy finombeállítót is találunk, a maximális képélesség megtalálásához.

A Celestron Trailseeker 65 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. 65 mm-es objektívje a Celestron speciális XLT tükröződéscsökkentő bevonatának köszönhetően szép, világos és kontrasztos képet ad. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

A gumiborítás kényelmes és stabil fogást biztosít, a nitrogén gáz töltés pedig garantálja, hogy hirtelen hőmérséklet változások esetén sem lép fel párásodás az optikai elemek belső felületén.

Átmérő: 65 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 16 - 48 x
Látómező: 2.6 - 1.3 °
Látómező: 45 - 23 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5.5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1352 g
Hossz: 417 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.