Celestron Trailseeker 100 spektív

A termék forgalmazása megszünt!

A Celestron Trailseeker 100 spektív kiváló választás mindazoknak, akik egy kiemelkedő minőségű távcsövet keresnek madármegfigyelésre, vadlesre, vagy egyszerűen csak szívesen gyönyörködnének a környező táj látványában.

Zoom okulárjával 22x-67x-os nagyításokat érhetünk el, a nagyítást fokozatmentesen változtathatjuk az okulár állítógyűrűjének elforgatásával. Leginkább gyenge fényviszonyok és rossz látási körülmények között mutatkozik meg az optika ereje és hatékonysága. A 10 cm-es frontlencséjű Celestron Trailseeker 100 spektívvel szürkületben és borult időben is könnyedén kivehetünk távoli célpontokat, és megfigyelhetünk azokon apróbb részleteket, mint például egy madár színes tollazatának részleteit.

A spektív 1.25" okulármenettel rendelkezik, így bármilyen okulárral használhatjuk. Az okulár cserélhető, ez meglehetősen nagy rugalmasságot jelent Önnek. Használhat kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb mezőt befogja, de akár 100x-os nagyítással is megfigyelheti pl. egy madár színes tollazatát. Élességállító gombja kétsebességes: a durva beállítás mellett egy finombeállítót is találunk, a maximális képélesség megtalálásához.

A Celestron Trailseeker 100 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. 100 mm-es objektívje a Celestron speciális XLT tükröződéscsökkentő bevonatának köszönhetően szép, világos és kontrasztos képet ad. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

A gumiborítás kényelmes és stabil fogást biztosít, a nitrogén gáz töltés pedig garantálja, hogy hirtelen hőmérséklet változások esetén sem lép fel párásodás az optikai elemek belső felületén.

 

Kiemelten ajánljuk

T2-gyűrű (Canon EOS) T2-gyűrű (Canon EOS)
4 200 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Átmérő: 100 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 22 - 67 x
Látómező: 1.8 - 0.9 °
Látómező: 31 - 16 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 9 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 2000 g
Hossz: 567 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.