Celestron Regal M2 80ED spektív

A termék forgalmazása megszünt!

Madár- vagy vadmegfigyelés a hobbija? Esetleg szívesen gyönyörködne a környező tájban lakásának, nyaralójának a teraszáról? Mindehez egy prémium minőségű távcsövet keres? Ha igen, akkor a rendkívül modern Celestron Regal M2 80ED spektívjét Önnek is bátran ajánljuk!

Miben nyújt többet, mint más, hasonló árú spektív? Ennek számos oka van:

  • 80 mm-es objektívje speciális, ún ED (extra-low-dispersion) üveganyagból készült, mely szinte a tökéletességig fokozza a képélességet és színhűséget. A nagy átmérő nemcsak nappal, de szürkületben is figyelemre méltóan tiszta képet rajzol.
  • Az alapcsomag része nagylátószögű zoom okulár, mely 20x és 60x nagyítások közötti gyors állítást tesz lehetővé.
  • Az okulár cserélhető, ez meglehetősen nagy rugalmasságot teremt Önnek. Használhat kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb mezőt befogja, de akár 100x-os nagyítással is megfigyelheti pl. egy madárka színes tollazatát.
  • Élességállító gombja kétsebességes: a durva beállítás mellett egy finombeállítót is találunk, a maximális képélesség megtalálásához.

Ugye Ön is szereti ha egy termék tartós anyagokból készül? Jó hírünk van: a termék háza alumínium, mely könnyű de egyúttal hosszantartó használatot garantál. A prizmaház ezen túlmenően külön védelmet kapott gumiborítás formájában. A vízhatlan felépítése strapabíróvá teszi, bátran ajánljuk terepmunkára is a távcsövet.

Kis mérete és tömege kényelmes hordozhatóságot garantál, melyben a mellékelt hordtáska is nagy segítséget nyújt. Vásárlóinknak külön elnyerte a tetszését, hogy a táska - kialakításánál fogva - lehetővé teszi a spektív felhelyezett okulárral történő szállítását. (Mindez nem alapjellemző más termékeknél.) Az alján beépített fotóállvány-adaptert találunk, így könnyen fotóállványra rögzíthető. Megfelelő adapter használatával a benne látott képet le is fotózhatja!

Átmérő: 80 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: 20 - 60 x
Látómező: 2.1 - 1 °
Látómező: 37 - 17 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 6.1 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1670 g
Hossz: 420 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.