Celestron Regal M2 65ED spektiv

A termék forgalmazása megszünt!

Fontos Önnek, hogy magas minőségű, maximális fényáteresztésű, és színi hibától mentes eszközzel figyelhesse meg a természetet, a madárvilágot, vagy tágabb környezetét? Továbbá szeretne természetjárás közben is könnyedén, nagy súlyok cipelése nélkül mozogni? Akkor Önnek különösen ajánlott Celestron Regal M2 65ED spektív. Remek távcső ez azok számára, akik a képminőség terén egyáltalán nem akarnak vagy nem tudnak kompromisszumot kötni.

A 65 mm-es frontlencse elegendő mennyiségű fényt gyűjt össze a 50x-eshez közeli nagyítás eléréséhez. A 16-48x között állítható nagyítás mindvégig világos, tiszta képet garantál, a teljes tartományban. Az ED-optikának köszönhetően a Celestron Regal M2 65ED spektiv még a nagyobb nagyításokon is mentes a színi hibáktól.  Természetesen állványra is szerelhető, szabvány fotómenet csatlakozója révén. 

ED-optika, cserélhető okulárok

Kényelmes hordozhatóságán és gyors bevethetőségén túl - egy kis hátizsákba is könnyedén belefér és percek alatt felállítható a terepen, súlya 1327 gramm - számos kényelmi szolgáltatással is ellátta a gyártó a Celestron Regal M2 65ED spektívet. Ezek között érdemes említeni a tartozékként adott zoom okulárt, melynek eltekerésével fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie.

Az ED-optika előnye nemcsak a színhibamentes kép, hanem a torzításmentes leképezés is. A szokottnál is pontosabb élességállítást teszi lehetővé a kétsebességes fókuszírozó - az egyik gombbal beállítjuk a durva élességet, majd a másikkal a finomhangolást végezzük el. A fókuszírozó gomb megnövelt méretű és gumírozott felületű, így még hideg időben, kesztyűt viselve is könnyedén beállítható a kép élessége.

További fontos szempont, hogy az okulár cserélhető szabvány méretű (1,25"-ös) okulárokra. Ez meglehetősen nagy rugalmasságot ad Önnek. Használhat kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb látómezőt kapja, ám akár 80x-os nagyítással is megfigyelheti pl. egy madárka színes tollazatát.

Fully multi-coated optika

A távcső fully multi-coated, azaz minden optikai felületét XLT típusú tükröződéscsökkentő bevonattal látta el a gyártó- ennek köszönhetően a Celestron Regal M2 65ED spektiv különösen kontrasztos és színhű képet ad a teljes nagyítási tartományban. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződéstől, amikor nem használja a távcsövet.    

A spektív különösen ajánlott madarászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a nagyobb méretkategória drágább termékeihez képest. Az eszközhöz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben látott kép). Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni.

A Celestron Regal M2 65 ED spektiv tartozéka még egy vállra akasztható hordtáska, amellyel biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a távcsövet akár gyalogosan, akár járművel közlekedik. Szintén tartozék a T2-gyűrű, amely az eszközön át DSLR kamerával történő fotózást tesz lehetővé. 

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
1 900 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
3 900 Ft
WDF-4 fotoállvány 2D fejjel WDF-4 fotoállvány 2D fejjel
25 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Átmérő: 65 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: 16 - 48 x
Látómező: 2.5 - 1.3 °
Látómező: 43 - 23 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1327 g
Hossz: - mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.