Celestron Regal M2 100ED spektív

A termék forgalmazása megszünt!

Madár- vagy vadmegfigyelés a hobbija? Esetleg szívesen gyönyörködne a környező tájban lakásának, nyaralójának a teraszáról? Mindehhez egy prémium minőségű távcsövet keres? Ha igen, akkor a rendkívül modern Celestron Regal M2 100ED spektívjét Önnek is bátran ajánljuk!

Miben nyújt többet, mint más, hasonló árú spektív? Ennek számos oka van:

  • 100 mm-es objektívje speciális ED (extra-low-disperson) üveganyagból készült, mely szinte a tökéletességig fokozza a képélességet és színhűséget. A nagy átmérő nemcsak nappal, de szürkületben is maximálisan tiszta képet rajzol.
  • Az alapcsomag része nagylátószögű zoom okulár, mely 22x és 66x nagyítások közötti gyors állítást tesz lehetővé.
  • Az okulár cserélhető, ez meglehetősen nagy rugalmasságot teremt Önnek. Használhat kis nagyítású okulárt, hogy a lehető legnagyobb mezőt befogja, de akár 100x-os nagyítással is megfigyelheti pl. egy madárka színes tollazatát.
  • Élességállító gombja kétsebességes: a durva beállítás mellett egy finombeállítót is találunk, a maximális képélesség megtalálásához.

Ugye Ön is szereti, ha egy termék tartós anyagokból készül? Jó hírünk van: a termék háza alumínium, mely könnyű de egyúttal hosszan tartó használatot garantál. A prizmaház ezen túlmenően külön védelmet kapott gumiborítás formájában. A vízhatlan felépítése strapabíróvá teszi, bátran ajánljuk terepmunkára is a távcsövet.

A mellékelt hordtáska nagy segítséget nyújt szállítás során. Vásárlóinknak külön elnyerte a tetszését, hogy - kialakításánál fogva - lehetővé teszi a spektív felhelyezett okulárral történő szállítását. (Mindez nem alapjellemző más termékeknél.) Az alján beépített fotóállvány-adaptert találunk, így könnyen fotóállványra rögzíthető. Megfelelő adapter használatával a benne látott képet le is fotózhatja!

Átmérő: 100 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: 22 - 67 x
Látómező: 1.9 - 0.9 °
Látómező: 33 - 16 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 8 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 2084 g
Hossz: 489 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.