H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Outland X 10x50 binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

Celestron Outland 10x50 binokulár klasszikus nagyítás és átmérő viszonyt képvisel, még jól megtartható kézből, ugyanakkor jóval több részletet mutat meg mint egy 7-8x körüli nagyítású távcső. Az 50-es átmérő már szürkületi használatra is alkalmassá teszi, de még nem annyira nehéz, hogy problémát okozzon a hordozhatósága.

Jó szolgálatot tesz kinti szabadidős tevékenységeink alkalmával, hiszen 10x nagyítása révén közelebb kerülünk általa a természet szépségeihez, vagy éppen a sportesemények szereplőihez. Tetőél-prizmás kialakítása kompakttá, jól hordozhatóvá teszi a távcsövet, ráadásul nem csak vízhatlan (például szemerkélő esőben) hanem nitrogén töltettel is rendelkezik, ezáltal a belső párásodás is teljesen kizárt.

Az optikai elemek természetesen üvegből készültek és minden felületen tükröződéscsökkentő bevonatot találunk a tiszta, éles kép érdekében. A prizmák üveganyaga is már a drágább távcsövekben használatos BAK4, amely még kontrasztosabb, fényesebb képet eredményez.  A kis kézitávcső kívülről gumiborítással rendelkezik ami stabil és kényelmes fogást biztosít.

Szemüvegesek is bátran használhatják mert a távcső 18mm-es  pupillatávolsága lehetővé teszi a szemüveges használatát is. Mivel a távcső igen rövid 3.99m közelponttal rendelkezik jól használható vadasparkokban,  is..

Egy vászon hordtáska illetve a lencsevédő sapkák alapcsomag részei.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 768 g
Méret (MxSz): 158x138 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Multi Coated  
Látómező: 5.5 °
Látómező: 96 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3,99 m
Betekintési távolság: 10 mm
Szemtávolság: 56-72 mm
Kilépő pupilla: 5 mm
Relatív fényesség index: 25 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.