Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Nature DX 10x56 binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

Celestron Nature 10x56 binokulár a nagy átmérőjű optikájának köszönhetően gyenge fényviszonyok között is fényes, kontrasztos képet nyújt, ezáltal jól használható, természetfigyelésre, vadászatra, őrző-védő tevékenységre szürkületben épp úgy mint lomboktól árnyékos erdei környezetben is.

Jó szolgálatot tesz kinti szabadidős tevékenységeink alkalmával is, hiszen 10x nagyítása révén közelebb kerülünk általa a természet szépségeihez, vagy éppen a sportesemények szereplőihez. Tetőél-prizmás kialakítása kompakttá, jól hordozhatóvá teszi a távcsövet, ráadásul nem csak vízhatlan (például szemerkélő esőben) hanem nitrogén töltettel is rendelkezik, ezáltal a belső párásodás is teljesen kizárt.

Az optikai elemek természetesen üvegből készültek és minden felületen többszörös tükröződéscsökkentő bevonatot találunk a tiszta, éles kép érdekében. A prizmák üveganyaga természetesen a kategóriájának megfelelően a drágább BAK4, amely még kontrasztosabb, fényesebb képet eredményez, amit prizmák fáziskontraszt bevonata tovább fokoz  A keresőtvácső kívülről gumiborítással rendelkezik ami stabil és kényelmes fogást biztosít.

Szemüvegesek is bátran használhatják mert a távcső 18.2 mm-es  pupillatávolsága lehetővé teszi a szemüveges használatát is.

Egy vászon hordtáska illetve a lencsevédő sapkák alapcsomag részei.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1030 g
Méret (MxSz): 167x146 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multi-Coated 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3 m
Betekintési távolság: 18.2 mm
Szemtávolság: 56-74 mm
Kilépő pupilla: 5.6 mm
Relatív fényesség index: 31.36 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.