Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron LCD Digital mikroszkóp II

A termék forgalmazása megszűnt!

A Celestron LCD Digital mikroszkóp II 5 MP egyesíti a biológiai mikroszkópok és a digitális képalkotók előnyeit. Nagyítása 40x 100x 400x nagyítása mely 4x digitális zoommal tovább növelhető (1600x), a sejtszintű vizsgálatokra teszi alkalmassá.

Okulár helyett 88 mm átmérőjű TFT kijelzőn (3.5") figyelhetjük az általa adott képet.  Az eszköz 5 megapixeles kamerájával akár 3072x1728 felbontású képet képes rögzíteni, melyet külső SD/HC kártyán tárolhatunk A csomag részét képezi egy 1GB-os SD kártya, azonban a készülék képes akár 32GB-os SD kártyát fogadni. De nemcsak állóképet, hanem mozgóképet is felvehetünk, melyet a későbbiekben számítógépre másolhatunk. A Celestron LCD Digital mikroszkóp II különlegessége, hogy rajta videókimenetet is találunk, így a tartozék RCA kábellel TV-re is köthető!

A tárgyasztal finommozgatással rendelkezik, amely megkönnyíti a preparátumok precíz mozgatását, a nóniusz skála segítségével pedig mérhetővé válik az elmozdítás mértéke is. Felső és alsó LED megvilágítása külön potméterek segítségével kapcsolható és egyben külön-külön szabályozható a fényerejük is. Beépített 5 fajta forgó tárcsás színszűrő készlete segít a megfestett preparátumokat még kontrasztosabban megjeleníteni. 

A Celestron LCD Digital mikroszkóp II a tartozék tápegységen kívül 4db AA ceruzaelemmel is működtethető (nem tartozék), ezáltal könnyen mobilizálható, ehhez a praktikus hordtáska is rendelkezésre áll. .

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Mikroszkóp típusa: Digitális mikroszkóp 
Ajánlott alkalmazás: Gyermek mikroszkóp 
Objektív típusa: Akromatikus 
Objektívek nagyítása: 4x 10x 40x 
Betekintőfej típusa: LCD 
Megvilágítás: LED 
Felső megvilágítás: Igen 
Alsó megvilágítás: Igen 
Kondenzor:
Tárgyasztal mérete: - mm
Tárgyasztal finommozgatás: Igen 
Kétsebességes fókusz: Nem 
Okulár méret:
Súly: - kg
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.