H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Landscout 60 spektiv

Celestron Landscout 60 spektiv
12-36x nagyítás, asztali állvány, 45 fokos betekintés
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
35 900 Ft
Rendelésre
Ezt is fontolja meg:
Scopium TR-2 fotóállvány
9 900 Ft
8 415 Ft

Természetjárás közben is szeretne könnyedén, nagy súlyok cipelése nélkül mozogni? De fontos Önnek a nagyobb nagyítás elérhetősége, valamint az is, hogy minőségi felépítésű, tartós, világos és éles képet adó eszközzel figyelje meg a természetet, a madárvilágot, vagy tágabb környezetét? Akkor Önnek különösen ajánlott a Celestron Landscout 60 spektív. Helytakarékos és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik a minőség terén ebben a kategóriában sem szeretnének kompromisszumot kötni.

A 60 mm-es frontlencse 20%-al nagyobb átmérőjű az 50 mm-es spektívéhez képest. Ennek megfelelően fénygyűjtő képessége is nagyobb, ami pedig megnövelt nagyítást is jelent -  a 12-36x között állítható nagyítás a legkisebb és a legnagyobb állásban is mindvégig világos, tiszta képet garantál, nincsenek ki nem használható nagyítási tartományok. A 60 mm-es frontlencsével némileg több részletet figyelhet meg és kissé világosabb képet is kap - főleg szürkület idején - mint a Celestron 50 mm-es eszközével. A Celestron Landscout 60 spektív is természetesen állványra is szerelhető, szabvány fotómenet csatlakozója révén. 

Kényelmes hordozhatóságán és gyors bevethetőségén túl - egy kis hátizsákba is könnyedén belefér és percek alatt felállítható a terepen, súlya 513 gramm, hossza 27,3 cm - számos kényelmi szolgáltatással is ellátta a gyártó a Celestron Landscout 60 spektívet. Ezek között érdemes említeni a tartozékként adott zoom okulárt, melynek eltekerésével fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie. A megnövelt méretű és gumírozott fókuszáló gombbal pedig még hideg időben, kesztyűt viselve is könnyedén beállítható a kép élessége. 

A gyártó - a drágább kategóriájú termékekhez hasonlóan - e távcső optikai felületeit is tükröződéscsökkentő bevonattal látta el - ennek köszönhetően a Celestron Landscout 60 spektív a nagyobb "testvéreihez" hasonló éles, világos, kontrasztos képet ad a teljes nagyítási tartományban. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződéstől, amikor nem használja a távcsövet.    

A spektív különösen ajánlott madarászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a hasonló méretkategória drágább termékeihez képest. A 12x-es nagyítással még kézből is remekül használható a keresőtávcső, ám a 15x-ös feletti nagyítási tartományokhoz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben benne látott kép). Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni.

A Celestron Landscout 60 spektív tartozéka még egy asztali állvány, valamint egy vállra akasztható hordtáska, amellyel biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a távcsövet akár gyalogosan, akár járművel közlekedik.

A távcsőről bővebb képi információkat az itt elérhető videóban tekinthet meg.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 12-36 x
Látómező: 3 - 1.6 °
Látómező: 52 - 28 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 513 g
Hossz: 273 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
2 600 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
4 500 Ft
Scopium TR-2 fotóállvány Scopium TR-2 fotóállvány
9 900 Ft  8 415 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.