Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Landscout 50 spektiv

Celestron Landscout 50 spektiv
10-30x nagyítás, asztali állvány, 45 fokos betekintés
1 év garancia
26 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
WDF-4 fotoállvány 2D fejjel
25 500 Ft

Természetjárás közben is szeretne könnyedén, nagy súlyok cipelése nélkül mozogni? De fontos Önnek, hogy minőségi felépítésű, tartós, világos és éles képet adó eszközzel figyelje meg a természetet, a madárvilágot, vagy tágabb környezetét? Akkor Önnek készült a Celestron Landscout 50 spektív. Helytakarékos és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik a minőség terén ebben a kategóriában sem szeretnének kompromisszumot kötni.

Az 50 mm-es frontlencse fénygyűjtő képességéhez igazították az eszköz nagyítását - a 10-30x között állítható nagyítás a legkisebb és a legnagyobb állásban is mindvégig világos, tiszta képet garantál, nincsenek ki nem használható nagyítási tartományok. Az eszköz természetesen állványra is szerelhető, szabvány fotómenet csatlakozója révén. 

Kényelmes hordozhatóságán és gyors bevethetőségén túl - egy kis hátizsákba is könnyedén belefér és percek alatt felállítható a terepen, súlya 400 gramm, hossza 22,2 cm - számos kényelmi szolgáltatással is ellátta a gyártó a Celestron Landscout 50 spektívet. Ezek között érdemes említeni a tartozékként adott zoom okulárt, melynek eltekerésével fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie.

A gyártó - a drágább kategóriájú termékekhez hasonlóan - e belépő szintű távcső optikai felületeit is tükröződéscsökkentő bevonattal látta el - ennek köszönhetően a Celestron Landscout 50 spektív a nagyobb "testvéreihez" hasonló éles, világos, kontrasztos képet ad a teljes nagyítási tartományban. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződéstől, amikor nem használja a távcsövet.    

A spektív különösen ajánlott madarászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a hasonló méretkategória drágább termékeihez képest. A 10x-es nagyítással még kézből is remekül használható a keresőtávcső, ám a 15x-ös feletti nagyítási tartományokhoz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben benne látott kép). Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni.

A Celestron Landscout 50 spektív tartozéka még egy asztali állvány, valamint egy vállra akasztható hordtáska, amellyel biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a távcsövet akár gyalogosan, akár járművel közlekedik.

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
1 900 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
3 900 Ft
WDF-4 fotoállvány 2D fejjel WDF-4 fotoállvány 2D fejjel
25 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Átmérő: 50 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 10-30 x
Látómező: 3.2°-1.7° °
Látómező: 56-29 m m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 403 g
Hossz: 22.2 mm
Hordtáska:
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.