H-P: 9:30-17:00
       Szo: 10:00-13:00
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Landscout 50 spektiv

Celestron Landscout 50 spektiv
10-30x nagyítás, asztali állvány, 45 fokos betekintés
1 év garancia
26 900 Ft
Rendelésre

Természetjárás közben is szeretne könnyedén, nagy súlyok cipelése nélkül mozogni? De fontos Önnek, hogy minőségi felépítésű, tartós, világos és éles képet adó eszközzel figyelje meg a természetet, a madárvilágot, vagy tágabb környezetét? Akkor Önnek készült a Celestron Landscout 50 spektív. Helytakarékos és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik a minőség terén ebben a kategóriában sem szeretnének kompromisszumot kötni.

Az 50 mm-es frontlencse fénygyűjtő képességéhez igazították az eszköz nagyítását - a 10-30x között állítható nagyítás a legkisebb és a legnagyobb állásban is mindvégig világos, tiszta képet garantál, nincsenek ki nem használható nagyítási tartományok. Az eszköz természetesen állványra is szerelhető, szabvány fotómenet csatlakozója révén. 

Kényelmes hordozhatóságán és gyors bevethetőségén túl - egy kis hátizsákba is könnyedén belefér és percek alatt felállítható a terepen, súlya 400 gramm, hossza 22,2 cm - számos kényelmi szolgáltatással is ellátta a gyártó a Celestron Landscout 50 spektívet. Ezek között érdemes említeni a tartozékként adott zoom okulárt, melynek eltekerésével fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie.

A gyártó - a drágább kategóriájú termékekhez hasonlóan - e belépő szintű távcső optikai felületeit is tükröződéscsökkentő bevonattal látta el - ennek köszönhetően a Celestron Landscout 50 spektív a nagyobb "testvéreihez" hasonló éles, világos, kontrasztos képet ad a teljes nagyítási tartományban. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződéstől, amikor nem használja a távcsövet.    

A spektív különösen ajánlott madarászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a hasonló méretkategória drágább termékeihez képest. A 10x-es nagyítással még kézből is remekül használható a keresőtávcső, ám a 15x-ös feletti nagyítási tartományokhoz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben benne látott kép). Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni.

A Celestron Landscout 50 spektív tartozéka még egy asztali állvány, valamint egy vállra akasztható hordtáska, amellyel biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a távcsövet akár gyalogosan, akár járművel közlekedik.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 10-30 x
Látómező: 3.2-1.7 °
Látómező: 56-29 m m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 403 g
Hossz: 222 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
2 600 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
4 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.