H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Celestron Advanced VX Goto mechanika

Celestron Advanced VX GoTo mechanika
1x5.4kg ellensúllyal
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
649 900 Ft
6499 pont
Rendelésre

A Celestron Advanced VX Goto mechanika egy igazán fejlett technológiájú, asztrofotózásra optimalizált ekvatoriális mechanika, amely új lehetőségeket nyit meg az csillagászati fényképezés területén. Az AVX a Celestron legfejlettebb német ekvatoriális mechanikáinak tulajdonságait kínálja, jelentősen alacsonyabb áron. 

Az új AVX mechanikát kifejezetten közepes méretű (max.:15kg) asztrofotós távcsövekhez fejlesztették. Így kisebb távcsövek tulajdonosai számára is hozzáférhetnek a prémium mechanikák szolgáltatásaihoz például All-star módszeres pólusraállás (amely hasznos segítség, ha az észlelőhelyről nem látható a polaris), vagy az autoguider támogatás. A hosszú expozíciós idejű felvételek vezetését jelentősen segíti a permanens módon programozható periodikus hibakorrekció. Az AVX mechanikának köszönhetően akár a meridiánon keresztül is fotózhat anélkül, hogy meridián flip-et kellene végeznie. Így akkor fényképezheti az égitesteket, amikor azok láthatósága a legjobb. A korábbi megoldásokhoz képest az AVX jelentősen megnövekedett stabilitást kínál. A továbbfejlesztett motoroknak nagyobb a nyomatéka, és kisebb kiegyensúlyozatlanság esetén is pontosan vezetik a távcsövet. Lábak is vastagabbak a megszokottnál 50.8 cm átmérőjűek (2").

A nagyméretű, obszervatórium-kategóriájú mechanikákhoz képest az AVX sorozat hordozhatóságával is kitűnik az ekvatoriális mechanikák között. Ha Ön még csak most ismerkedik az asztrofotózás rejtelmeivel, az AVX sorozat könnyű kezelhetősége, és a fejlett technológia kínálta lehetőségek miatt kitűnő választás lehet. A Celestron AVX sorozata mind az asztrofotós, mind a vizuális megfigyelések iránt érdeklődő amatőrcsillagászok igényeit is messzemenően kielégíti.

A mechanika még képes fogadni a Vixen szabványú prizmasíneket is, azonban a maximális stabilitását a CGE csatlakozású távcsövekkel lehet elérni. A CGE hasonlít ugyan a Losmandy sínhez, de méretbeli eltérései miatt nem kompatibilis vele.

A Celestron Advanced VX Goto mechanika a mechanikafejből, 2"-os acélból készült háromlábból, a kézivezérlőből, egy darab 5.4 kg-os ellensúlyból és egy szivargyújtós tápkábelből áll.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Ekvatoriális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Nem 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Opcionális 
Pólustávcső:
Súly: - kg
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Szivargyújtó / DC csatlakozó átalakító Szivargyújtó / DC csatlakozó átalakító
1 990 Ft
Celestron SkyPortal WiFi modul Celestron SkyPortal WiFi modul
76 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.