Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Bresser LCD mikroszkóp Touch 40x-1400x

A termék forgalmazása megszűnt!

A Bresser LCD Touch mikroszkóp egy figyelemre méltó digitális eszköz a mikrovilág megfigyelése terén. Kijelzője érintőképernyős, így igazodik a mai kor igényeihez. Az érintőképernyős menü segítségével könnyen és kényelmesen testre szabhatjuk a beállításokat, változtathatjuk a nagyítást és a képélességet, illetve csupán egy érintéssel készíthetünk képet vagy rögzíthetünk videót.

Okulárja helyett 11 cm átmérőjű LCD kijelzőn (4.35") figyelhetjük az általa adott képet. Objektívjei 40x-350x-es nagyítást adnak, melyet 4x-es digitális zoom használatával akár 1400x-osra is megnövelhetünk. Az eszköz 5 megapixeles kamerájával (interpolálva) akár 3648x2048 felbontású képet tud rögzíteni, melyet külső SD/SDHC kártyán tárolhatunk el. (A kártya nem része a csomagnak, a mikroszkóp használatát enélkül nem javasoljuk.) De nemcsak állóképet, hanem mozgóképet is felvehetünk, melyet a későbbiekben a csomagban található USB-kábel segítségével számítógépre másolhatunk.

A digitális mikroszkóp ideális oktatási eszköz, hiszen a kijelzőn egyszerre több személy is figyelemmel kísérheti a mikroszkóppal történő munkát. A mikroszkóp AV-kimenettel is rendelkezik, így akár olyan készülékhez is csatlakoztathatjuk, amelyen található analóg bemenet.

A Bresser LCD Touch mikroszkóp jellemzői is igen jól használható eszközre utalnak: szabályozható fényerősségű (mely nem alapjellemző más termékek esetében) alsó-felső LED megvilágítással rendelkezik, valamint 5-féle színszűrőt is használhatunk a különböző részletek kiemeléséhez. Felső megvilágításának köszönhetően akár apró méretű kavicsokat, bogarakat is alátehetünk és egészben vizsgálhatunk.

A csomagban 5-féle preparátum, 10 db tárgylemez, 20 db fedőlap és egy preparátum-készítő készlet is található.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Mikroszkóp típusa: Digitális mikroszkóp 
Ajánlott alkalmazás: Tanulói, iskolai mikroszkóp 
Objektív típusa: Akromatikus 
Objektívek nagyítása: 4x 10x 40x 
Betekintőfej típusa: LCD 
Megvilágítás: LED 
Felső megvilágítás: Igen 
Alsó megvilágítás: Igen 
Kondenzor:
Tárgyasztal mérete: - mm
Tárgyasztal finommozgatás: Igen 
Kétsebességes fókusz: Nem 
Okulár méret:
Súly: 1.3 kg
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.