Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Bresser A-2541N fotóállvány

A termék forgalmazása megszűnt!

A Bresser A-2541N fotóállvány TR-688HP fejjel ideális kiegészítője a spektíveknek 80mm-es átmérőig (max 3kg). A stabil, mégis könnyű és kompakt állvány négy szekciós lábaival összecsukva csupán 590mm és 1.8kg tömegű, teljessen kihúzva azonban 1635mm magasra kihúzható. Lábai dőlésszöge több lépcsőben külön-külön állítható, így egyenetlen talajon, akár egy domboldalban is biztonságosan felállítható. A TR-688HP fej egy folyadék-csillapítású videófej, amely nagy nagyítás használatakor is finoman mozgathatóvá teszi spektívünket és  a mozgatás befejeztekor hamar megnyugszik a kép. A cseretalpas rendszernek köszönhetően pofonegyszerű a spektív állványra rögzítése és eltávolítása.

Az állványon és a fejen is vízszintező "buborék", a kezelő karon és az állvány két lábán szivacsborítás található, az erős gyöngyvászon tok alaptartozék.

Külön különlegessége az állványnak, hogy az egyik láb lecsavarozható és az egyébként megfordítható, kivehető középső oszloppal összetekerve, komoly hosszúságú monopod (egylábú állvány) ként is használható.

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.