H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Boly Guard Deer BG590 vadkamera

Boly Guard Deer BG590-24MHD vadkamera
 (1)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
36 990 Ft
Ezt is fontolja meg:
SG100A12 Boly Guard Vadkamera ház
7 990 Ft

A Boly Guard Deer BG590 vadkamera széleskörű szolgáltatásaival, ugyanakkor mérsékelt árával komoly kihívója a kategória többi készülékének.

Nappal színes képeket és videókat készít, éjjel és rossz látási körülmények között beépített infravörös LED-jével (940 nm) fekete-fehér felvételeket rögzít. A képekért a készülék 5 megapixeles CMOS érzékelője felel, amellyel háromféle felbontás érhető el  10/8, 16/12, 24/18, nappal/éjszaka. A Full HD videók mellé hangrögzítésre is lehetőséget biztosít a vadkamera. Az elkészült felvételeket SD kártyára (nem tartozék) menti a készülék, maximum 32 GB méretű kártya kezelésére alkalmas. 

A képek a helyszínen is visszanézhetőek a nagy 2 colos kijelző segítségével.

Bár a Boly Guard Deer BG590 jelentős teljesítményre képes, áramfogyasztása mégis szerény, már 4 db AA méretű, azonban - 8 db AA méretű elemmel vagy akkumulátorral több hónapig működik. Ugyanakkor lehetőség van külső táplálásra is - 6 voltos egyenáramot képes fogadni csatlakozóján keresztül, csatlakozója kompatibilis a UOVision és Minox tápkábelekkel. . 

Akárcsak az UOVision vadkameráit, ezt a modellt is passzív infravörös érzékelő (PIR) élesíti bármilyen emberi vagy állati mozgásra. A PIR érzékelő érzékenysége több fokozatban. A beépített, emberi és állati szem számára láthatatlan infravaku hatótávja maximum 15 méter de kevesebbre is állítható, ezzel a fogyasztást is tovább lehet növelni.

Éjjel-nappal üzemben

Nappal, ha a fényviszonyok megfelelőek, az Boly Guard BG584 4G képküldő vadkamera színes képeket és videókat készít. Éjjel, illetve rossz fényviszonyok mellett a beépített infravörös vaku lép működésbe - ekkor fekete-fehér képeket rögzít a készülék. A vaku - amelynek teljesítménye állítható - 40 darab infravörös LED-je 940 nm hullámhosszú fényt bocsát ki - villanása így mind az állatok, mind az ember számára láthatatlan - biztosak lehetünk benne, hogy nem zavarja meg és nem riasztja el a vadakat. Ugyanez elmondható a kamera egészéről is - teljesen hangtalanul és láthatatlanul működik, így tökéletes partner a vadvilág megfigyeléséhez, de az őrző-védő feladatokat végző szakembereknek is hasznos segédeszköze lehet.

KIegészítők

A doboz a vadkamerán kívül USB-kábelt, rögzítő hevedert, valamint egy praktikus L-alakú rögzítő rudat találunk, egyik felén szabvány 1/4 colos menettel amivel a vadkamerához csatlakozik, másik felén facsavar véggel, amivel könnyen belecsavarozható a fatörzsbe.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Érzékelő felbontása: 5 megapixel
Méret: 147 x 96 x 79 mm
Súly: 300 g
Kijelző: 2" 
Infra vaku hullámhossz: 940 nm
Infra vaku hatótávolság: 15 m
Képtovábbítás: Nem 
Távvezérlés: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 24 megapixel
Max. sorozatkép: 3 db
Max. video méret: 1920x1080 pixel 
Max. video hossz: 180 másodperc
Hangrögzítés: Igen 
Kamera látószöge: 55 °
Egyéb
Áramellátás: 4/8×AA 
Külső tápcsatlakozó: Igen 
Alap memória:
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 0,7 másodperc
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

SG100A12 Boly Guard Vadkamera ház SG100A12 Boly Guard Vadkamera ház
7 990 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.