H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Baader C2 Swan-Band üstökös szűrő 15 nm (2")

SKU: 04203
Szállítási költség : 0 Ft-tól
1-2 héten belül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
63 900 Ft
Hűségpontok: 639 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

A Baader C2 Swan-Band üstökös szűrő 15 nm (2") vizuálisan is de főkép asztrofotósok számára jelent előnyt az üstökösök észlelésénél, fotózásánál - amennyiben a legkontrasztosabb, CMOS-ra optimalizált, - de CCD-n is kiváló - felvételeket szeretnék elkészíteni.

A szűrők blokkolják az OIII hullámhossz-tartományt 501nm-en és az alatt, miközben a gerjesztett szénionok hullámhosszát átengedik 511 és 514nm-en. A többi "nem kívánt" hullámhosszakon teljesen "levágják" a fényt. Ennek a tulajdonságának hála segítségével megkülönböztethetőek a főként gáznemű üstökösök a poralapú üstökösöktől, a gázcsóva szépen kontrasztosan kirajzolódik a látható tartományban.

A szűrők kiváló üveganyaga és megmunkálása kitűnő kontrasztot és képélességet ígér. A bevonatokat a legmodernebb eszközökkel viszik fel az üveganyagra, melyek garantálják az ideális áteresztési tartományt.

A tükröződéscsökkentő bevonatok Front-Reflex-Blocker™ hozzájárulnak a kiváló képalkotáshoz, ezen túlmenően a felületek olyan kezelést kaptak (Life-Coat™), mely karcállóvá teszi az üveganyagot.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus:
Méret: 2" 
Vizuális használat: Igen 
Fotografikus használat: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.