H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Baader Astro-and-Nature állvány

Baader Astro-and-Nature állvány
 (2)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
64 900 Ft
Készleten

A Baader Astro-and-Nature állvány több mint egy egyszerű fotóállvány. A kiváló minőségű termékeiről ismert Baader Planetarium egy olyan állványt ad a hobbi csillagászok és természetmegfigyelők kezébe, aminek használatakor azonnal nyilvánvaló a hamisítatlan német precizitás

Nincs többé derékszaggató hajlongás! Az Baader Astro-And-Nature állvánnyal akár állva is végezhet megfigyeléseket, hiszen 189 cm-es magasságig kihúzható. Masszív konstrukciójának köszönhetően még teljesen kihúzott állapotban is kellően stabil ahhoz, hogy remegésmentes képet kapjunk. Nagy teherbírása lehetővé teszi, hogy nagyobb spektíveket, óriás binokulárokat (80-100 mm) vagy kisebb csillagászati távcsöveket rögzítsünk hozzá. A robusztus felépítés azonban meglepően könnyű súllyal (3 kg) párosul, így nincs akadálya annak, hogy az állványt bárhová magunkkal vigyük. 

Mivel szabvány fotómenettel rendelkezik, természetesen fényképezőgépünket is pillanatok alatt csatlakoztathatjuk a fluid 3D állványfejhez, amit nem csak vízszintes és függőleges síkban mozgathatunk, de bármilyen irányban dönthetünk is.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.