Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Armytek Prime A1 Pro zseblámpa

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Armytek Prime A1 Pro zseblámpa a mindennapok nélkülözhetetlen segítője, legyen szó szabadidős tevékenységről, túrázásról, utazásról, munkáról, vagy csak a hétköznapi használatról, a Prime zseblámpa család nem hagy cserben. Az Armytek Prime A1-hez képest a Pro változat nem csak tartozékait tekintve, de funkcióiban is gazdagabb az egyszerűbb változatnál. Az alapcsomagban található tokkal és a könnyen eltávolítható övcsipesszel, kompakt strapabíró zseblámpánk jól hordozhatóvá válik, nem foglal a szükségesnél több helyet. Szintén alaptartozék a csuklószíj és az eltávolítható mágnestalp, amely segítségével a lámpa bármely függőleges acél felületre odatapasztható.

A 600 lumen fényerejű Cree XP-L LED megfelelő fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 115 m-ig elvilágítson egyetlen AA méretű áramforrással. 10-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa oldalán található egyetlen kapcsolóval. Többek között az önvédelemre is használható stroboszkóp funkció is elérhető. TIR rendszerű optikája egyszerre képes egészen szűk 20°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 80°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad, zavaró "csőlátás-hatás" nélkül.  Tápellátását egyetlen AA-s elem (ceruzaelem) vagy akkumulátor képzi, amely a világ bármely táján könnyen beszerezhető.

Az Armytek Prime A1 Pro zseblámpa mellőz minden felesleges külsőséget, egyszerű letisztult formavilága a célszerű használhatóságra helyezi a hangsúlyt. Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés rendkívül tartóssá teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenállóvá teszi a rezgésekkel szemben. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 10 m mélységig akár 2 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. A többszínű állapotjelző fény egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és a túlmelegedésre is figyelmeztet. 

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • csuklószíj + gyűrű
  • mágnestalp
  • hordozó tok
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • magyar nyelvű használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Zseblámpa 
Max. fénykibocsátás: 600 lumen
Max. fényerő: 3280 candela
Max. hatótávolság: 115 m
LED típusa: Cree XP-L HU 
Áramellátás: 1×AA 
Alaptartozék áramforrás: Nem 
Töltés módja: Külső töltő 
Fénykúp szöge: 20°/80° 
Üzemmódok száma: 10 
Ütésállóság: 10 m
Méret: 108x24.5 mm
Súly: 66 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.