H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Armytek Partner C4 Pro taktikai lámpa

Armytek Partner C4 Pro taktikai lámpa - hideg fehér fényű
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
31 900 Ft
Rendelésre
Ezt is fontolja meg:
Armytek védett 18650 Litium-ion akku 3500 mAh
6 900 Ft

Az Armytek Partner C4 Pro taktikai lámpákat kifejezetten rendvédelmi, katonai, vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. Ezeknél a termékeknél alapkövetelmény az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A taktikai kapcsológomb opcionálisan távkapcsolóra is cserélhető. Az Armytek Partner család teljesen kompatibilis az Armytek fegyverszerelékekkel, távkapcsolókkal, kiegészítőkkel.

A 2300 lumen fényerejű Cree XHP35 LED kiváló fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 215 m-ig elvilágítson kettő 18650 típusú áramforrással. 8-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa oldalán található kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. TIR rendszerű optikája egyszerre képes egészen szűk 20°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 80°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad, zavaró "csőlátás-hatás" nélkül. Tápellátását kettő 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja (nem tartozék).

A mostoha körülményekre tervezett lámpákat a masszív víz és porálló kivitel, valamint - az átgondolt tervezésnek hála - rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 10 m mélységig akár 2 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. A többszínű állapotjelző fény egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és a túlmelegedésre is figyelmeztet. Taktikai okokból a Armytek Partner C4 Pro esetében ez a funkció le is tiltható!

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • hordozó tok
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • tartalék gumi nyomógomb
  • csuklószíj
  • magyar nyelvű használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Taktikai lámpa 
Max. fénykibocsátás: 2300 lumen
Max. fényerő: 11560 candela
Max. hatótávolság: 215 m
LED típusa: Cree XHP35 HI 
Áramellátás: 2×18650 
Alaptartozék áramforrás: Nem 
Töltés módja: Külső töltő 
Fénykúp szöge: 20°/80° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 205 x 25.4 mm
Súly: 82 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.