H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Armytek Handy C2 VE Intelligens akkutöltő

Armytek Handy C2 VE akkumulátor töltő
USB tápellátás, iPhone & iPad.powerbank funkció, automata akkumulátor felismeréssel
4 900 Ft
49 pont
Készlethiány

Az Armytek Handy C2 VE Intelligens akkutöltő támogatja az IMR, Li-Ion  akkumulátorokat is. A többszintű LED kijelző 5 fokozatban ad tájékoztatást a töltött akkumulátor töltöttségi szintjéről. Két akkumulátor foglalata egymástól függetlenül képes két, akár egymástól eltérő típusú és töltöttségi szintű akkumulátort automatikus töltőárammal ellátni.

Az Armytek Handy C2 VE intelligens akkutöltő 2 A-rel tölti a lemerült akkukat, így például rendkívül gyorsan 2 óra alatt képes egy 18650-es  3000 mAh-s akkumulátort teljesen feltölteni. Az Armytek Handy C2 VE a töltést automatikusan fejezi be, töltési algoritmusa meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát. 

A készülék automatikusan felismeri a rossz akkumulátorokat, illetve kiszűri a fordított polaritással behelyezett akkumulátorokat is. A tartozék micro-USB csatlakozón keresztül bármilyen szabvány USB-s eszközzel (telefontöltő, PC, Laptop stb.) használható.

Az Armytek Handy C2 Pro különlegessége, hogy Power Bank-ként is használható max 2.5 A igényű iPhone és iPad készülékekkel, vagy külön USB kábel segítségével más készülékek is tölthetőek.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.