H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Armytek Handy C2 Pro automata hordozható akkumulátor töltő

USB tápellátás, iPhone & iPad.powerbank funkció, automata akkumulátor felismeréssel
SKU: 02911
 5.0  2 Értékelés
A termék forgalmazása megszűnt, nem rendelhető.
Szállítási költség : 990 Ft-tól
4 500 Ft
Hűségpontok: 45 pont
A termék forgalmazása megszűnt, nem rendelhető.

Az Armytek Handy C2 Pro Intelligens akkutöltő egyszerre 2 db szinte bármilyen méretű és típusú akkumulátort képes egymástól függetlenül tölteni. Legyen szó Li-Ion, Ni-MH, Ni-Cd vagy IMR típusú vagy AA, AAA, AAAA, 10440, 14500, 16340, 18350, 18650 méretű darabról, az eszköznek nem okoz problémát a töltés.

A többszintű LED kijelző 5 fokozatban ad tájékoztatást a töltött akkumulátor töltöttségi szintjéről. Az Armytek Handy C2 Pro intelligens akkutöltő 1 A-rel tölti a lemerült akkukat, a töltést automatikusan fejezi be, töltési algoritmusa meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát. A készülék automatikusan felismeri a rossz akkumulátorokat, illetve kiszűri a fordított polaritással behelyezett akkumulátorokat is.

A tartozék USB kábelen keresztül bármilyen szabvány USB kimenetű eszközről (powerbank, PC, Laptop stb.) tölthetőek az akkumulátorok. Az Armytek Handy C2 Pro különlegessége, hogy powerbankként is használható: kimenete 5 V / 2.5 A ezáltal szükség esetén mobiltelefonok, tabletek is tölthetőek a benne található akkumulátorokról.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.