Armasight XLR-IR940 infravető

A termék forgalmazása megszünt!

Rövid éjjellátójának hatótávolsága? Toldja meg egy infravetővel! A Armasight XLR-IR940 infravető rendkívül nagy 1000 mW teljesítményével akár 1 km-re is elhat a fénye, de megválaszthatja azt is, hogy a közeli szórót szeretné egészben bevilágítani, vagy egy távoli, szűk területre szeretne fókuszálni. Mindez köszönhető az eszköz fókuszálási mechanizmusának.

940 nm-es hullámhosszon működik, fénye mind az emberi, mind az állati szem számára is szinte láthatatlan. Ennek köszönhetően a fényét csak az első generációs digitális éjjellátók (pl. Pulsar Recon) vagy a harmadik generációs modellek látják. Amennyiben éjjellátója rendelkezik Weaver sínnel, a termék a lehető legegyszerűbben csatlakoztatható hozzá, mivel a termékhez mellékelt szerelékkel mind  Weaver és Picatinny sínekre is rögzíthető.
A készülék 18650-es lítium akkumulátorral működtethető, amely az alapcsomag részét képezi, mint ahogy az akkumulátor töltő is. A legkisebb teljesítményen 10 órán keresztül,  (1/4 állás); 8 h (1/2 állás); 6 h (3/4 állás); a legnagyobb teljesítményre állítva 2.5 órán át képes folyamatosan működi a készülék.

Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Min. teljesítmény: 125 mW
Max. teljesítmény: 1000 mW
Áramellátás:
Üzemidő (kb): 2.5 óra
Méret: 150 x 46 x 46 mm mm
Súly: 210 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.