H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Acuter NatureClose 65 spektív

Acuter NatureClose 65 spektív (egyenes)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
79 200 Ft
1-3 napon belül
Acuter NatureClose 65 spektív (45°-os)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
79 200 Ft
1-3 napon belül

A spektívek használata ott kezdődik, ahol a binokulároké véget ér. A 65 mm frontlencséjű Acuter NatureClose 65 spektív - amely a legkisebb a termékcsaládban - a minőség és az ideális hordozhatóság között teremt kompromisszumot. Zoom okulárjával 16x-48x-os nagyításokat érhetünk el, ami bőven elég távoli célpontok vizsgálatára, és közelebbi célpontok részleteinek megfigyelésére.

Az Acuter NatureClose 65 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. A még világosabb és ragyogóbb képalkotás érdekében az eszközt minden felületen többrétegű (FMC) kontraszt erősítő bevonatrendszerrel látta el a gyártó. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

Természetesen az Acuter NatureClose 65 spektívhez is tartozékként jár a két végén cipzárral nyitható hordtáska. Ez az erős műanyag táska szállítás közben megvédi a távcsövet. Kialakítása olyan, hogy  akár a hordtáskában hagyva is állványhoz rögzíthetjük spektívünket. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha esőben szeretnénk vele megfigyelést végezni és megkímélnénk a víztől eszközünket.

Az okulár végén a gumi szemkagyló alatt szabványos T2 menetet találunk, amire T2-gyűrű segítségével DSLR fényképezőgépet csatlakoztathatunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 65 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 16 - 48 x
Látómező: 43 -22 °
Látómező: 2.5 - 1.26 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 1060 g
Hossz: 380 mm
Hordtáska: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.