Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Acuter NatureClose 100 spektív

Acuter NatureClose 100 spektív (45°-os)
1 év garancia
122 000 Ft
1-3 napon belül
Acuter NatureClose 100 spektív (egyenes)
1 év garancia
122 000 Ft
Érdeklődjön
Ezt is fontolja meg:
Scopium TR-6F fotóállvány
39 900 Ft

A spektívek használata ott kezdődik, ahol a binokulároké véget ér. A 100 mm frontlencséjű Acuter NatureClose 100 spektív a legnagyobb a termékcsaládban - ennek megfelelően a legnagyobb tudással is bír. Zoom okulárjával 22x-67x-os nagyításokat érhetünk el, a nagyítást fokozatmentesen változtathatjuk az okulár állítógyűrűjének elforgatásával. 

Leginkább gyenge fényviszonyok és rossz látási körülmények között mutatkozik meg a nagyobb átmérőjű optika ereje és hatékonysága. A tíz centis frontlencse 200x annyi fényt gyűjt össze, mint az emberi szem, így szürkületben, borult időben, de akár éjszaka is élvezhető képet kapunk. Mindenkinek ajánlott ez a termék, aki ilyen körülmények között is szeretne minőségi megfigyelést végezni egy ár-érték arányban mindenképpen kiemelkedő műszerrel.

Az Acuter NatureClose 100 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. A még világosabb és ragyogóbb képalkotás érdekében az eszközt minden felületen többrétegű (FMC) kontraszt erősítő bevonatrendszerrel látta el a gyártó. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

Természetesen az Acuter NatureClose 100 spektívhez is tartozékként jár a két végén cipzárral nyitható hordtáska. Ez az erős műanyag táska szállítás közben megvédi a távcsövet. Kialakítása olyan, hogy  akár a hordtáskában hagyva is állványhoz rögzíthetjük spektívünket. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha esőben szeretnénk vele megfigyelést végezni és megkímélnénk a víztől eszközünket.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 100 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 22 - 67 x
Látómező: 1.8 - 0.9 °
Látómező: 31 - 15.7 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 11 m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 1870 g
Hossz: 56 mm
Hordtáska: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.