H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Acuter NatureClose 100 ED spektív

Acuter NatureClose 100 ED spektív (45°-os)
22-67x nagyítás
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
249 600 Ft
1-3 napon belül
Acuter NatureClose 100 ED spektív (egyenes)
22-67x nagyítás
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
249 600 Ft
1-3 napon belül

A spektívek használata ott kezdődik, ahol a binokulároké véget ér. A 100 mm frontlencséjű Acuter NatureClose 100 ED spektív a középsúly bajnoka a termékcsaládban. Azoknak ajánljuk, akik még fontosnak tartják a jó hordozhatóságot, de a gyengébb fényviszonyok közti megfigyeléshez is ragaszkodnak.

Zoom okulárjával 22x-67x-os nagyításokat érhetünk el, a nagyítást fokozatmentesen változtathatjuk az okulár állítógyűrűjének elforgatásával.  Leginkább gyenge fényviszonyok és rossz látási körülmények között mutatkozik meg a nagy átmérőjű optika ereje és hatékonysága. A 10 cm-es frontlencséjű Acuter NatureClose 100 ED spektívvel szürkületben és borult időben is könnyedén kivehetünk távoli célpontokat, és megfigyelhetünk azokon apróbb részleteket, mint például egy madár színes tollazatának részleteit. 

Az Acuter NatureClose 100 ED spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt BAK4 üvegből készülnek. A még világosabb és ragyogóbb képalkotás érdekében az eszközt minden felületen többrétegű (FMC) kontraszt erősítő bevonatrendszerrel látta el a gyártó, továbbá az akromatikus spektívekkel ellentétben az Acuter NatureClose 100 ED lencsét tartalmaz, mellyel kiküszöbölhető a spektrum két szélén megmaradt színi hiba. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép még kontrasztosabb, kiemelkedően szép és világos, illetve a kis árnyalatnyi különbségek jobban felismerhetőek lesznek.

Természetesen az Acuter NatureClose 100 ED spektívhez is tartozékként jár a két végén cipzárral nyitható hordtáska. Ez az erős műanyag táska szállítás közben, illetve az időjárás viszontagságaitól is megvédi a távcsövet. Kialakítása olyan, hogy  akár a hordtáskában hagyva is állványhoz rögzíthetjük spektívünket. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha esőben szeretnénk vele megfigyelést végezni és megkímélnénk a víztől eszközünket.

Az okulár végén a gumi szemkagyló alatt szabványos T2 menetet találunk, amire T2-gyűrű segítségével DSLR fényképezőgépet csatlakoztathatunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 100 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: 22 - 67 x
Látómező: 1.8 - 0.9 °
Látómező: 31 - 15.7 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 11 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1870 g
Hossz: 560 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Scopium SWA 10 mm nagylátószögű okulár spektívhez Scopium SWA 10 mm nagylátószögű okulár spektívhez
19 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.