Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Személyes átvétel Pick Pack Ponton

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 170 településén megtalálható több, mint 500 Pick Pack Ponton Ön személyesen is átveheti a honlapunkon leadott megrendelését. A közlekedési csomópontokban, valamint a települések frekventált pontjain található Relay és Inmedio üzletek, illetve az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avia töltőállomások mellett csomagjaikat a Playersroom, Sportfactory és Playmax bevásárló központokban és plázákban megtalálható boltjaiban, valamint a Co-op Star hálózat üzleteiben a vidéki településeken is könnyedén, kellemes légkörben, sorban állás nélkül veheti át.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor emailben értesítjük Önt, melyet követően csomagját az értesítést követően 5 munkanapon keresztül átveheti az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Mikor válassza a csomagpontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a fajta személyes csomagátvételi lehetőséget. A termék vételárát átvételkor egyenlheti ki, sok helyen nemcsak készpénzes, de bankkártyás fizetési lehetőséget is kínálnak. A Pick Pack Pont tehát egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és a futárszolgálat gyorsaságát.

Pick Pack Ponton történő átvételre csak a "kiscsomagos" termékeink esetében van lehetőség. Ezek - a teljesség igénye nélkül - csillagászati távcsövek kiegészítői, binokuláris távcsövek (70 mm-es méretig), éjjellátók, mikroszkóp kiegészítők.

Pick Pack Ponton történő átvétel költségei:

Termék értéke Szállítási költség
20 000 Ft-ig 790 Ft (+300 Ft utánvét)
20 000 Ft felett INGYENES

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt az általunk küldött visszaigazoló e-mailben szereplő rendelés azonosító szám megadásával veheti át. Fontos! Amennyiben a termék megvásárlásától az átvételt követően kíván elállni, a terméket boltunkba kell visszajuttatnia!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.