Yukon Point 15x56 binokulár

Yukon Point 15x56 binokulár
74 900 Ft
1-3 napon belül
Kosárba
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az 56 mm-es objektívvel készült Yukon Point binokulárok változatos nagyítású modelljei gyakorlatilag mindenféle felhasználási területen kíválóan bevethetők, a vadászattól kezdve az őrzésvédelmi feladatokon át, a különféle mentési tevékenységekig. Az átlagos binokulárokhoz képest nagyobb átmérő lehetővé teszi, hogy a Yukon Point binokulárok még szürkületi körülmények között is jól használhatók legyenek.

A magas minőségi követelményeknek megfelelően kialakított optikai rendszernek és a lencsék felületére gőzőlt többszörös fényvisszaverődést csökkentő bevonatoknak köszönhetően a látott kép éles, kontrasztos, a színvisszaadás természethű. A tetőél-prizmás kialakítás miatt a binokulár a nagy objektívlencsék ellenére is könnyen kézbentartható és kompakt marad, így kényelmes megfigyelést tesz lehetővé. A tubus belsejébe töltött nitrogén gáz hatékonyan védi az optikák belső felületeit a párásodástól. Magas vízállósági fokozatuknak köszönhetően a Yukon Point távcsöveket még nedves, esős időben is nyugodtan használhatjuk. 

A masszív fém tubus és a gumírozott bevonat megvédi a távcsövet a rázkódások és kisebb ütések káros hatásaitól, valamint csúszásmentes, kényelmes fogást biztosít. Nem kell tartanunk a lencsevédő sapkák elvesztésétől sem, mivel beépített mágnesek tartják ezeket zárt vagy nyitott helyzetben.

  • Csomag árak
    Vásárlói vélemények (0)
    Adatlap
    Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 15 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1230 g
Méret (MxSz): 207x145 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Garancia: 10 év 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Multicoated 
Látómező: 4° °
Látómező: 70 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3.5 m
Pupilla távolság: 18 mm
Szemlencse mérete: - mm
Relatív fényesség index: 14 
Szürkületi érték: 29 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.