Olight S30R Baton III tölthető LED lámpa

Olight S30R Baton III tölthető LED lámpa
24 500 Ft
1-3 napon belül
Kosárba
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az Olight S30R Baton III egy nagy teljesítményű és hatótávolságú, fejlett technológiákat alkalmazó, oldalkapcsolós tölthető Olight-lámpa.

A jelentős teljesítményt a lámpába épített, egy darab Cree XM-L2 adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 196 méter. Működtetése közben választhatunk öt fényerőszint, valamint stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 1020-600 lumen, 450 lumen, 100 lumen, 20 lumen, 1 lumen). Az Olight S30R Baton III üzemelését egy darab 3500 mAh 18650 lítium akkumulátor biztosítja, utóbbi hosszabb üzemidő elérését teszi lehetővé 

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült,  90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig a 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight S30R Baton III rendkívüli mértékben  karc- és ütésálló.

A lítium akkumulátornak és a kisméretű kompakt Micro USB-s töltőnek köszönhetően nem kell nagyméretű töltőegységet és vezetékeket magunknál tartani. Az új kompakt töltő-dokkoló segítségével a lámpa egyszerűen tölthető az akkumulátorok eltávolítása nélkül is. Ezenfelül a töltő-dokkoló egy USB port-tal is rendelkezik, melyről egy másik mobil eszköz is tölthető akár a lámpával egy időben is.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó (ami igény szerint eltávolítható) - ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre. A lámpa rendelkezik egy fénygyűjtő O-gyűrűvel is, ami világít a lámpa kikapcsolása után.

Véletlen bekapcsolás ellen a billentyűzár funkció segítségével lezárható. Ilyenkor a kapcsológomb lenyomásakor a kapcsoló piros világítása jelzi, hogy le van zárva. Az akkumulátor merülését is piros fénnyel jelzi a kapcsoló. A véletlen szembe világítás csökkentése érdekében bekapcsoláskor a fény fokozatosan erősödik a maximális fényerőszintre, kikapcsoláskor pedig fokozatosan halványodik el. Memória funkciójának köszönhetően bekapcsolásnál visszatér az utoljára használt fényerőhöz.

Az Olight S30R Baton III lámpát ellátták túlmelegedés elleni védelemmel, ennek köszönhetően a készülék másfél perc működés után csökkenti a maximális fényerőt, és 5 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

A termékre 1 év forgalmazói, 5 év gyári (csak a lámpára) garancia vonatkozik.

A csomag része egy darab 18650 akku, 3500mAh töltő-dokkoló, USB kábel, O-gyűrűk.

  • Csomag árak
    Vásárlói vélemények (0)
    Adatlap
    Galéria
Típus: Mini lámpa 
Maximális fényáram: 1020 lumen
Maximális fényerő: 9600 kandela
Maximális hatótávolság: 196 m
Áramellátás: 18650 elem 
Maximális üzemidő: 47 nap 
Váz anyaga: alumíniumötvözet 
Méret: 117,5 x 26 mm
Súly: 128 g
Garancia: 1 év 
Tartozékok: 18650 akku, töltő-dokkoló 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.