Baader Astro-and-Nature állvány

Baader Astro-and-Nature állvány
Értékelés:
49 900 Ft
Érdeklődjön
Kosárba
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

A Baader Astro-and-Nature állvány több mint egy egyszerű fotóállvány. A kiváló minőségű termékeiről ismert Baader Planetarium egy olyan állványt ad a hobbi csillagászok és természetmegfigyelők kezébe, aminek használatakor azonnal nyílvánvaló a hamisítatlan német precizitás

Nincs többé derékszaggató hajlongás! Az Baader Astro-And-Nature állvánnyal akár állva is végezhet megfigyeléseket, hiszen 189 cm-es magasságig kihuzható. Masszív konstrukciójának köszönhetően még teljesen kihuzott állapontban is kellően stabil ahhoz, hogy remegésmentes képet kapjunk. Nagy teherbírása lehetővé teszi, hogy nagyobb spektíveket, óriás binokulárokat (80-100 mm) vagy kisebb csillagászati távcsöveket rögzítsünk hozzá. A robusztus felépítés azonban meglepően könnyű súllyal (2 kg) párosul, így nincs akadálya annak, hogy az állványt bárhová magunkkal vigyük. 

Mivel szabvány fotómenettel rendelkezik természesen fényképezőgépünket is pillanatok alatt csatlakoztathatjuk a 3D állványfejhez, amit nem csak vízszintes és függőleges síkban mozgathatunk, de bármilyen irányban dönthetünk is.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.